03 SLOVENIA
(Udeleženci bodo kontaktirani v zvezi s tekmovanjem)

EDINSTVENA PRILOŽNOST

 Za udeležence tekmovanja ni omejitev ali ovir. Ponujamo vam edinstveno priložnost, da se zabavate na fantastičen način in hkrati osvojite izjemne nagrade. Z enostavnimi pravili, ki so prijazna in razumljiva vsakomur, #TyreChallenge omogoča zabavo, druženje in tekmovanje v sproščenem vzdušju.

TYRE CHALLENGE

#Tyrechallenge je prvo državno tekmovanje v hitri zamenjavi pnevmatik. Manifestacija je mednarodnega značaja, saj se hkrati poleg Slovenije odvija tudi v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, v Rusiji, Ukrajini, Romuniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Hrvaškem.

OSVOJITE BREZPLAČEN KOMPLET PNEVMATIK ZA VAŠ AVTO!

Pokažite svoje znanje na edinstvenem dogodku #TyreChallenge. Osvojite popolnoma nov brezplačen komplet pnevmatik za svoje vozilo z osebno izbiro in blagovne znamke, ki jo želite.

DRUŽBENO ODGOVOREN

Seveda ne gre le za zabavo. Organizatorji TyreChallenge si prizadevajo ponuditi tudi vrsto družbeno odgovornih izobraževanj. Od tega, kako izboljšati svojo vožnjo ali zagotovili varnost mlajšim potnikom na zadnjih sedežih, pa tudi naučiti se, kako izbrati pnevmatike ali dodatke, ki so najboljši za vaše vozilo, in kako postati varnejši voznik.