Udeleženci morajo biti stari najmanj 18 let. Druge starostne, spolne ali podobne omejiteve ne obstajajo.

Uporabite lahko samo najpomembnejši ključ iz svojega prtljažnika. Zaželeno je, da pridete s svojim vozilom, da bo tekmovanje učinkovitejše za samega tekmovalca. Električnih ali pnevmatičnih pomožnih orodij ni dovoljeno uporabljati.

Vsi udeleženci se strinjajo s pravico organizatorja, da uporabi fotografije, posnetke, posnete med dogodkom, za promocijo in obveščanje javnosti o tem dogodku.

Vsi udeleženci morate priti pravočasno na kraj, naveden v opisu dogodka. Natančna obvestila in opomnike boste prejeli pravočasno s strani organizatorja.

SPLOŠNA VARNOSTNA PRAVILA

Udeleženci ne smejo kršiti javnega reda in miru ter onemogočati splošne varnosti na prireditvi. Tekmovalci imajo osebno odgovornost, če 1. ne upoštevajo varnostnih pravil med tekmovanjem; 2. se na kakršenkoli način, nepremišljeno, nesmotrno in nepravilno obnašajo, poleg opozoril strokovnega osebja, poškodbe lastnine, sebe ali drugih oseb med manifestacijo. Z vašo prijavo se strinjate s splošnimi varnostnimi predpisi in s sprejetjem njihovega pomena.

OSVOJITE BREZPLAČEN KOMPLET PNEVMATIK ZA VAŠ AVTO!

Pokažite svoje znanje na edinstvenem dogodku #TyreChallenge. Osvojite popolnoma nov brezplačen komplet pnevmatik za svoje vozilo z osebno izbiro in blagovne znamke, ki jo želite..

TYRE CHALLENGE

#Tyrechallenge je prvo državno tekmovanje v hitri zamenjavi pnevmatik. Manifestacija je mednarodnega značaja, saj se hkrati poleg Slovenije odvija tudi v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, v Rusiji, Ukrajini, Romuniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Hrvaškem.

EDINSTVENA PRILOŽNOST

 Za udeležence tekmovanja ni omejitev ali ovir. Ponujamo vam edinstveno priložnost, da se zabavate na fantastičen način in hkrati osvojite izjemne nagrade. Z enostavnimi pravili, ki so prijazna in razumljiva vsakomur, #TyreChallenge omogoča zabavo, druženje in tekmovanje v sproščenem vzdušju.

DRUŽBENO ODGOVOREN

Seveda ne gre le za zabavo. Organizatorji TyreChallenge si prizadevajo ponuditi tudi vrsto družbeno odgovornih izobraževanj. Od tega, kako izboljšati svojo vožnjo ali zagotovili varnost mlajšim potnikom na zadnjih sedežih, pa tudi naučiti se, kako izbrati pnevmatike ali dodatke, ki so najboljši za vaše vozilo, in kako postati varnejši voznik.