01 SERBIA

JEDINSTVENA PRILIKA

Učešće je otvoreno za sve. To je jedinstvena prilika da se zaista dobro zabavite, uz šansu da osvojite izuzetno vredne nagrade. Olakšana pravila orijentisana ka lakom postizanju cilja omogućavaju svakome od nas da se zabavi, druži i takmiči u opuštenoj i zanimljivoj atmosferi.

TYRE CHALLENGE

Tyrechallenge je prvo nacionalno takmičenje u brzoj zameni guma. Međunarodnog je karaktera, jer se istovremeno, osim u Srbiji, održava i u Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Rusiji, Ukrajini, Rumuniji, BiH, Sloveniji i Hrvatskoj. Prošle godine održan je prvi Tyrechallenge u našoj zemlji, a pobednik kome su pripale najvrednije nagrade, sa glavnom nagradom i osvojenim setom Continental guma, bio je Vlado Rajević iz Užica.

OSVOJI BESPLATAN SET GUMA ZA SVOJ AUTOMOBIL!

Pokaži veštinu zajedno sa drugima na jedinstvenom #TyreChallenge događaju. Prihvati zabavu i obraduj svog četvorotočkaša  potpuno novim besplatnim setom guma po ličnom izboru i brendu koji preferiraš.

SOCIJALNO ODGOVORNI

Tyrechallenge ne stavlja akcenat samo na zabavu. Organizatori takmičenja trude se da na jednom širem internacionalnom planu, kakav je i karakter samog događaja, ponude niz socijalno odgovornih edukacija u okviru samog događaja. Od mogućnosti da čujete kako da poboljšate svoju vožnju, osigurate maloletne putnike na zadnjim sedištima, do saveta o tome koji je izbor pneumatika ili auto-opreme najbolji za vaše vozilo i kako da postanete savesniji vozač.

Događaj su podržali: