OSVOJI BESPLATAN SET GUMA ZA SVOJ AUTOMOBIL!

Pokaži veštinu zajedno sa drugima na jedinstvenom #TyreChallenge događaju. Prihvati zabavu i obraduj svog četvorotočkaša  potpuno novim besplatnim setom guma po ličnom izboru i brendu koji preferiraš.

Petak, 21. septembar u 17h, BIG Shopping Center 

Događaj su podržali:

TYRE CHALLENGE

Tyrechallenge je prvo nacionalno takmičenje u brzoj zameni guma. Međunarodnog je karaktera, jer se istovremeno, osim u Srbiji, održava i u Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Rusiji, Ukrajini, Rumuniji, BiH, Sloveniji i Hrvatskoj. Prošle godine održan je prvi Tyrechallenge u našoj zemlji, a pobednik kome su pripale najvrednije nagrade, sa glavnom nagradom i osvojenim setom Continental guma, bili su Vlado Rajević iz Užica i Nikola Petrić iz Novog Sada.

JEDINSTVENA PRILIKA

Učešće je otvoreno za sve. To je jedinstvena prilika da se zaista dobro zabavite, uz šansu da osvojite izuzetno vredne nagrade. Olakšana pravila orijentisana ka lakom postizanju cilja omogućavaju svakome od nas da se zabavi, druži i takmiči u opuštenoj i zanimljivoj atmosferi.

Petak 21, Septembar u 17h

Big Shopping Centar

Tyrechallenge Novi Sad

SOCIJALNO ODGOVORNI

Tyrechallenge ne stavlja akcenat samo na zabavu. Organizatori takmičenja trude se da na jednom širem internacionalnom planu, kakav je i karakter samog događaja, ponude niz socijalno odgovornih edukacija. Od mogućnosti da čujete kako da poboljšate svoju vožnju, osigurate maloletne putnike na zadnjim sedištima, do saveta o tome koji je izbor pneumatika ili auto-opreme najbolji za vaše vozilo i kako da postanete savesniji vozač.

OPŠTA PRAVILA:

#TyreChallenge Srbija

  1. Učesnici-takmičari mogu imati najmanje 18 godina. Nema nikakvih drugih starosnih, polnih i sličnih ograničenja.

  1. Dozvoljeno korišćenje jedino najosnovnijeg ključa iz vašeg prtljažnika. Poželjno doći svojim vozilom, kako bi takmičenje bilo efikasnije za samog takmičara. Nije dozvoljeno korišćenje električnih ili pneumatskih pomoćnih alata.

  2. Svi učesnici saglasni su sa pravom organizatora na korišćenje fotografija, snimaka nastalih za vreme događaja, a u cilju promocije i obaveštenja javnosti o ovoj manifestaciji.

  3. Svi učesnici dužni su doći na dato mesto, naznačeno u opisu događaja, tačno na vreme, a na osnovu preciznih obaveštenja i podsetnika koja će blagovremeno dobiti od strane organizatora.

Opšta sigurnosna pravila:

Učesnici su dužni da svojim ponašanjem ne krše javni red i mir, kao i opštu bezbednost na samom događaju. Takođe, učesnici snose ličnu odgovornost ukoliko se: 1. ogluše o bezbednosna pravila tokom samog takmičenja; 2. na bilo koji način nesmotrenim, nesavesnim i neprilagođenom ponašanjem i pored upozorenja stručnog osoblja nanesu štetu imovini, sebi ili drugim licima tokom trajanja takmičenja. Svojom prijavom pristajete na opšta pravila sigurnosti i prihvatanje njihove važnosti.

Događaj su podržali: