OSVOJI besplatan set novih guma po izboru!

 Obraduj svoj automobil potpuno novim besplatnim setom guma po ličnom izboru i brendu koji preferiraš. Pokaži svoju veštinu zajedno sa drugima na jedinstvenom #TyreChallenge događaju u Srbiji.

Nagrade ti dodeljuje jedan od vodećih evropskih zastupnika guma čuvenih svetskih brendova, nemačka kompanija “Delticom”, a događaj će biti upriličen u više evropskih zemalja istovremeno.

Četvrtak 30. Mart u 14h
Beogradski sajam

Ne oklevaj, prijavi se i ti!

 

Prijava

do 28. Marta

SERBIA
(učesnici će biti kontaktirani u vezi sa takmičenjem)

Osvoji, pobedi i dobro se zabavi! Pokaži drugima šta umeš, upoznaj nove ljude i oseti izazov.

Budi #challenge

 

 

 

 

 

Četvrtak 30, Mart u 14h
Beogradski Sajam

svi prijavljeni imaju besplatan ulaz na sajamski prostor sem u slučaju posete izložbenim halama.

Tyrechallenge Beograd

OPŠTA PRAVILA:

 

#TyreChallenge Srbija

 

  1. Učesnici- takmičari mogu imati najmanje 18 godina. Muškarci i žene mogu učestvovati, na ravnopravnim osnovama ( neće biti razlike u ocenjivanju ).

  1. Nije dozvoljeno korišćenje električnih ili pneumatskih pomoćnih alata. Jednostavno, brzina, spretnost i efikasnost upravo su glavni segmenti takmičenja. Samo takmičenje ima revijalni karakter. I koristi se isključivo osnovni ključ.

  2. Svi učesnici saglasni su sa pravom organizatora na korišćenje fotografija, tačnije snimaka njihovog učešća, a u cilju promocije i obaveštenja javnosti o ovom događaju.

  3. Svi učesnici dužni su doći na dato mesto, naznačeno u opisu događaja, tačno na vreme. Događaj neće biti otkazan u slučaju kiše.

     

Opšta sigurnosna pravila:

Učesnici su dužni da svojim ponašanjem ne krše javni red i mir, kao i opštu bezbednost na samom događaju. Takođe, učesnici snose ličnu odgovornost ukoliko se: 1. ogluše o bezbednosna pravila tokom samog takmičenja; 2. na bilo koji način nesmotrenim, nesavesnim i neprilagođenom ponašanjem i pored upozorenja stručnog osoblja nanesu štetu imovini, sebi ili drugim licima tokom trajanja takmičenja

 

 

ČEKAJU VAS VREDNE NAGRADE:

 

#TyreChallenge Srbija

50 x paketi prve pomoći za automobile

set novih guma za vaš automobil

25 x paketa autokozmetike

12 x Wynn's aditiv za dizel motore

12 x Wynn’s aditiv za motore sa benzinskim agregatom

Događaj su podržali:

Share This