REGULAMENTUL COMPETIŢIEI

Participanţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani. Nu există alte restricţii legate de vârstă, sex sau alte aspecte.

  • Concurenţii vor folosi doar maşinile proprii.
  • Maşina trebuie să aiba obligatoriu 5 prezoane la roată.
  • Se va folosi un cric manual. Nu se acceptă cric hidraulic sau electric
  •  Se poate folosi orice cheie mecanică. Nu se pot folosi chei electrice sau pneumatice
  • Câştigătorul marelui premiu va fi participantul cu cel mai bun timp din cele 6 oraşe, iar premiul constă într-un set nou de anvelope; marca şi dimensiunile fiind alese de finalist, la momentul înscrierii. Pe lângă marele premiu ,toţi participanţii vor primi diplome, cipuri pentru măsurarea dimensiunii profilului anvelopelor şi alte produse promoţionale.

 

Fotografiile şi filmuleţele din timpul competiţiei pot fi folosite de organizatori pentru a promova acest eveniment.

Prin participarea la această Competiţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial şi să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către Organizatori în ziua concursului.

Toţi participanţii au obligaţia fie punctuali şi se prezinte la locul şi ora stabilite de organizatori pentru începerea competiţiei. Participanţii trebuie fie atenţi la orice anunţ făcut de organizatori în cadrul competiţiei.

De asemenea participanţii sunt responsabili de veridicitatea datelor furnizate. În cazul în care această obligaţie nu este respectată şi se vor prezenta informaţii false, neactuale sau incomplete, câştigătorul va pierde orice drept asupra premiului.

Concursul se va desfăşuara contratimp în Timişoara, Iaşi, Oradea, Braşov, Cluj şi Reşiţa şi va fi arbitrat de un reprezentant ACR(Automobil Club Român)

REGULI GENERALE DE SIGURANTA

In timpul concursului, participantii sunt obligati sa se comporte civilizat si sa respecte regulile impuse de organizatori. Participantii sunt direct raspunzatori daca 1. ignora regulile de siguranta in timpul competitiei. 2. in timpul competitiei, in ciuda avertizarilor venite din partea organizatorilor, produc daune sau ranesc alti participanti sau pe ei insisi in mod voit, constient sau inconstient. Prin inscrierea in aceasta competitie, acceptati regulile de siguranta impuse de organizatori.

CÂŞTIGĂ UN SET DE ANVELOPE CONTINENTAL PENTRU MAŞINA TA!

Arată-ţi abilităţile în cadrul evenimentului #TyreChallenge şi poţi câstiga un set de anvelope Continental pentru maşina ta.

TYRE CHALLENGE

#TyreChallenge este prima competiție internațională de schimbare rapidă a roții. Această competiție se desfășoară în România Germania, Austria, Ungaria, Ucraina, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Croația și Serbia.

OCAZIE UNICA

Nu exista restrictii sau limite in ceea ce ii priveste pe participanti. Competitia reprezinta o sansa unica pentru a te distra si a castiga premii exceptionale. Regulile competitiei sunt clare si usor de urmat si ne ajuta sa ne distram si sa socializam intr-o atmosfera relaxanta si captivanta.

RESPONSABILITATE CIVICA

Nu este vorba doar de distractie. Organizatorii #TyreChallenge isi doresc ca aceasta competitie sa aiba si o latura socio-educativa. Incepand de la discutii despre cum iti poti imbunatati calitatea condusului sau despre sporirea sigurantei pentru pasagerii tineri de pe bancheta din spate, pana la sugestii despre importanta alegerii unor anvelope corespunzatoare sau a unor accesorii potrivite pentru masina ta si chiar sfaturi despre cum poti deveni un sofer mai bun.

©2017 by Delticom / cauciucuridirect.ro / tirendo.ro