CÂŞTIGĂ UN SET DE ANVELOPE CONTINENTAL PENTRU MAŞINA TA!

Înscrierile s-au terminat!

Baftă tuturor concurenților!

OCAZIE UNICA

Nu exista restrictii sau limite in ceea ce ii priveste pe participanti. Competitia reprezinta o sansa unica pentru a te distra si a castiga premii exceptionale. Regulile competitiei sunt clare si usor de urmat si ne ajuta sa ne distram si sa socializam intr-o atmosfera relaxanta si captivanta.

TYRE CHALLENGE

#TyreChallenge este prima competiție internațională de schimbare rapidă a roții. Această competiție se desfășoară în România Germania, Austria, Ungaria, Ucraina, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Croația și Serbia.

CÂŞTIGĂ UN SET DE ANVELOPE CONTINENTAL PENTRU MAŞINA TA!

Arată-ţi abilităţile în cadrul evenimentului #TyreChallenge şi poţi câstiga un set de anvelope Continental pentru maşina ta.

RESPONSABILITATE CIVICA

Nu este vorba doar de distractie. Organizatorii #TyreChallenge isi doresc ca aceasta competitie sa aiba si o latura socio-educativa. Incepand de la discutii despre cum iti poti imbunatati calitatea condusului sau despre sporirea sigurantei pentru pasagerii tineri de pe bancheta din spate, pana la sugestii despre importanta alegerii unor anvelope corespunzatoare sau a unor accesorii potrivite pentru masina ta si chiar sfaturi despre cum poti deveni un sofer mai bun.

©2017 by Delticom / cauciucuridirect.ro / tirendo.ro