VERSENYSZABÁLYOK

A versenyen 18 éven felüliek vehetnek csak részt. Egyéb kor, nem vagy hasonló szabályok nincsenek.

Csak a kerékcseréhez szükséges kerékkulcsot használhat! Elektromos vagy pneumatikus segédeszközök használata tilos!

Minden résztvevő egyet kell értsen a rendező jogával, hogy fényképeket, felvételeket készíthet az esemény során, hogy népszerűvé tegye a rendezvényt és tájékoztassa a nyilvánosságot róla.

Minden résztvevő köteles az esemény leírásában megadott helyszínen és időben megjelenni!

ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

A résztvevők nem sérthetik meg a közrendet és a békét, valamint az esemény általános biztonsági szabályát. A résztvevők személyes felelősséget vállalnak, ha 1. a verseny során nem veszik figyelembe a biztonsági szabályokat; 2. gondatlanságból, tudatlanságból vagy helytelen magatartásból adódóan, a szervezők figyelmeztetése ellenére kárt okoznak a maguk vagy más személyek számára az esemény során.

Jelentkezését követően Ön elfogadja az általános biztonsági szabályokat.

NYERJEN EGY ÚJ SZETT GUMIABRONCSOT A JÁRMŰVÉRE!

Mutassa meg képességeit a #TyreChallenge eseményen! Nyerjen egy új gumiabroncs szettet a járművére, melynek márkáját személyesen választhatja ki.

TYRE CHALLENGE

A TyreChallenge az első országos gyors gumiabroncs-csere verseny.
Az eseménynek nemzetközi szerepe van, hiszen ugyanabban az időben Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában, Bosznia és Hercegovinában, Szlovéniában, valamint Horvátországban is megmérettetik magukat a jelentkezők.

 

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG

Nincs semmilyen korlátozás vagy akadály a résztvevők számára. Ez egy egyedülálló esély arra, hogy fantasztikus időt töltsön el és rendkívüli nyereményeket nyerjen. A könnyen használható és elérhető célok mindannyiunk számára lehetővé teszik a jó szórakozást, a szocializációt és a versengést egy nyugodt és izgalmas légkörben.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A rendezvény természetesen nem csak a szórakozásról szól. A TyreChallenge szervezői törekednek arra, hogy társadalmilag felelős oktatásokat is nyújtsanak. Hogyan javíthat a vezetéstechnikáján? Hogyan utazhatnak biztonságban a fiatalabb utasok a hátsó ülésen? Minderre választ kaphat, valamint tanácsokat is adunk a helyes gumiabroncs, a legjobb autós kiegészítők kiválasztásához, illetve, hogy hogyan vezethet biztonságosabban.

Az eseményt támogatták: