NYERJEN EGY ÚJ SZETT GUMIABRONCSOT A JÁRMŰVÉRE!

08 HUNGARY
(a résztvevőkkel felvesszük a kapcsolatot a versennyel kapcsolatban)

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG

Nincs semmilyen korlátozás vagy akadály a résztvevők számára. Ez egy egyedülálló esély arra, hogy fantasztikus időt töltsön el és rendkívüli nyereményeket nyerjen. A könnyen használható és elérhető célok mindannyiunk számára lehetővé teszik a jó szórakozást, a szocializációt és a versengést egy nyugodt és izgalmas légkörben.

TYRE CHALLENGE

A TyreChallenge az első országos gyors gumiabroncs-csere verseny.
Az eseménynek nemzetközi szerepe van, hiszen ugyanabban az időben Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában, Bosznia és Hercegovinában, Szlovéniában, valamint Horvátországban is megmérettetik magukat a jelentkezők.

Az első három, leggyorsabban kereket cserélő versenyző nem mindennapi nyereménnyel gazdagodik!Az első három, leggyorsabban kereket cserélő versenyző nem mindennapi nyereménnyel gazdagodik!

Díjak:

 1. helyezett: A győztes által választott márkájú, vadiúj gumiabroncs szett a Gumik.hu      jóvoltából

2. helyezett: Rallyélmény Gyarmati Ariel mellett, egy Mitsubishi Lancer Evo IX-esben

3. helyezett: A Gulf kenőanyag-forgalmazó ajándékcsomagja 20.000 Ft értékben

Emellett a dobogós helyezettek mindegyikét egy extra külső-belső autótisztítással ajándékozza meg a helyszínt biztosító Bajnok Garázs.

A rendezvényre a Budget autókölcsönző biztosítja a gépjárműveket.

NYERJEN EGY ÚJ SZETT GUMIABRONCSOT A JÁRMŰVÉRE!

Mutassa meg képességeit a #TyreChallenge eseményen! Nyerjen egy új gumiabroncs szettet a járművére, melynek márkáját személyesen választhatja ki.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A rendezvény természetesen nem csak a szórakozásról szól. A TyreChallenge szervezői törekednek arra, hogy társadalmilag felelős oktatásokat is nyújtsanak. Hogyan javíthat a vezetéstechnikáján? Hogyan utazhatnak biztonságban a fiatalabb utasok a hátsó ülésen? Minderre választ kaphat, valamint tanácsokat is adunk a helyes gumiabroncs, a legjobb autós kiegészítők kiválasztásához, illetve, hogy hogyan vezethet biztonságosabban.

Az eseményt támogatták: