Select Page

NYERJEN EGY ÚJ SZETT GUMIABRONCSOT A JÁRMŰVÉRE!

Mutassa meg képességeit a  #TyreChallenge eseményen. Nyerjen ingyen egy új gumiabroncs szettet a járművére. személyesen választhat a kedvenc márkái közül.

TYRE CHALLENGE

Tyrechallenge az első nemzeti verseny a gyors gumiabroncs-cserében.
Az eseménynek nemzetközi szerepe van, ugyanabban az idõben Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában, Bosznia és Hercegovinában, Szlovéniában és Horvátországban.

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG

Nincs semmilyen korlátozás vagy akadály a résztvevők számára. Ez egy egyedülálló esély arra, hogy fantasztikus időt töltsön el, és rendkívüli nyereményeket nyerhet. A könnyen használható, könnyen elérhető célok mindannyiunk számára lehetővé teszik a jó szórakozást, a szocializációt és a versengést egy nyugodt és izgalmas légkörben.

TÁRSADALMILAG FELELŐSSÉG

Természetesen nem csak szórakozásról van szó. A TyreChallenge szervezői törekednek arra, hogy társadalmilag felelős oktatásokat is nyújtsanak. Hogyan lehet javítani a vezetés technikáján vagy, hogy a fiatalabb utasok a hátsó ülésen biztonságban legyenek, tanácsokat is adnak a helyes gumiabroncs választásához, a legjobb autó kiegészítők, és hogyan vesessen biztonságosabban.