PRAVILA NATJECANJA

Sudionici moraju imati najmanje 18 godina. Nema drugih dobnih, spolnih ili sličnih ograničenja.

 

Tijekom natjecanja moguće je koristiti samo ručnii ključ te se ne smiju koristiti električni ili pneumatski pomoćni alati. Poželjno je da sudionici dođu sa svojim vozilom, kako bi natjecanje bilo učinkovitije za samog natjecatelja. Ne smije se koristiti električni ili pneumatski pomoćni alati.

 

Svi sudionici slažu se s pravom organizatora da koristi fotografije, snimke te ostale audio i video materijale snimljene tijekom događaja, kako bi promovirao i informirao javnost o ovom događaju.

Svi sudionici dužni su doći na lokaciju te u vrijeme naznačeno u opisu i najavama događaja od strane organizatora.

OPĆA PRAVILA SIGURNOSTI

Sudionici su dužni svojim ponašanjem ne kršiti javni red i mir, kao i opću sigurnost na događaju. Članovi imaju osobnu odgovornost ako 1. ignoriraju pravila sigurnosti tijekom natjecanja; 2. na bilo koji način, bezobzirno, nesavjesno i nepropisno se ponašaju, pored upozorenja stručnog osoblja, oštećuje imovinu, za sebe ili druge osobe tijekom manifestacije. Prijavom prihvaćate opća pravila sigurnosti i prihvaćanje njihove važnosti.

OSVOJITE BESPLATAN SET GUMA ZA VAŠ AUTOMOBIL

Pokažite svoju vještinu na jedinstvenom događaju #TyreChallenge. Osvojite potpuno novi, besplatni, set guma po vlastitom izboru.

TYRE CHALLENGE

#Tyrechallenge je prvo nacionalno natjecanje u brzoj izmijeni kotača u našoj zemlji. Manifestacija ima međunarodni karakter, a osim u Rusiji, događaj će biti održan i u Njemačkoj, Austriji, Rumunjskoj, Ukrajini, BiH, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

JEDINSTVENA PRILIKA

Nema nikakvih ograničenja ili barijera za sudionike. Jedinstvena prilika za fantastično provedeno vrijeme, uz mogućnost osvajanja iznimnih nagrada. Jednostavna pravila omogućavaju svima da se zabave, druže i natječu u opuštenoj i uzbudljivoj atmosferi.

DRUŠTVENO ODGOVORNI

Tijekom svakog #Tyrechallenge natjecanja nastojimo ponuditi niz društveno odgovornih edukacija. Često su to zabavne edukacije kako poboljšati vožnju, sigurnost putnika i djece, savjeti o tome koji je najbolji izbor gume ili automobilske opreme za vaš automobil te kako postati sigurniji vozač.

Pokrovitelji natjecanja: